0
(0)

Pengin Book tur helikopter?

Temokake kabeh wisata helikopter sing kasedhiya, rega, diskon, wektu, durasi, helipad keberangkatan, watesan bobot, lan sapiturute, sadurunge pesen wektu ing udara.

New York

Tur Helikopter ing New York
Gambar: Lisa-Blue / Getty

Ana telung cara kanggo ndeleng New York - liwat dalan, banyu, lan udhara. Cara paling apik, mesthi, njelajah New York saka helikopter lan ngrasakake adrenalin. Saka dhuwur, sampeyan bisa ndeleng kabeh landmark New York City utama, ora kanggo sebutno ngadhepi karo Patung Liberty.

San Francisco

Tur Helikopter ing San Francisco
Gambar Lisa-Blue / Getty

San Francisco nawakake vistas Fantastic kanggo wong-wong sing gelem tali ing sabuk pengaman lan munggah ing demo helikopter. Kanggo paling njelajah landmark kaya Golden Gate Bridge, Alcatraz Island, lan Bay Area, Book a tur helikopter San Francisco

Los Angeles

Tur Helikopter liwat Los Angeles
Gambar: Orbicair.com

Liburan ing negara selebriti ora bisa lengkap tanpa a tur helikopter Los Angeles. Ana akeh sing bisa dideleng ing LA - walk of fame, Universal Studios, Hollywood Boulevard, Sunset Strip, Hollywood Sign, etc., lan kabeh katon luwih apik saka dhuwur ing udhara.

Miami

Tur Helikopter ing Miami
Gambar: Graylinemiami.com

Ana akeh sing bisa dideleng ing Miami - Miami Beach, Art Deco Historic District, South Beach, Everglades National Park, Bayside Marketplace, Key Biscayne, lan liya-liyane. Terusna, Book tur helikopter liwat Miami.

Grand Canyon

Wisata helikopter Grand Canyon
Gambar: Maverickhelicopter.com

tur helikopter saka Grand Canyon iku rush adrenalin gedhe saben wong kudu nemu ing paling sapisan ing gesang. Sampeyan soar liwat langit ara-ara samun apik lan pengalaman saka ndhuwur tajem-sisi Canyon ukir dening Kali Colorado ing Arizona.

Hawaii

Tur helikopter ing Hawaii
Gambar: Bluehawaiian.com

Wiwit paling saka landmark alam ing Hawaii ora bisa diakses dening tanah, a tur helikopter saka Hawaii minangka cara sing paling apik kanggo ndeleng alas udan sing subur, grojogan sing mili, pantai pasir putih lan pasir ireng, gunung vulkanik, kawah, lan tebing laut sing gedhe banget.

Las Vegas

Aerial view saka Las Vegas
Gambar DAPA

Ana akeh cara kanggo njelajah Las Vegas - lumaku, mobil, utawa bis. Nanging, cara paling apik kanggo ndeleng Las Vegas saka helikopter, dhuwur ing langit. Turis seneng njupuk mati sawise peteng lan seneng cahya saka lampu neon ing Las Vegas Strip.

Seattle

Seaplane njupuk saka Lake Washington
Phil Augustavo / Gambar Getty

Sanajan ana wisata helikopter, wisata seaplane Seattle luwih populer. Saliyane kutha Seattle, wisata pesawat laut iki uga mbantu sampeyan njelajah pagunungan Olimpiade lan Cascade sing megah lan Gunung Rainier sing nggumunake.

Chicago

Helikopter liwat kutha Chicago
Gambar: Helichicago.com

Chicago dikenal kanthi bangunan sing apik banget - gedung pencakar langit wis mbantu mbentuk arsitektur Amerika. Yen sampeyan pengin nikmati pemandangan saka udara lan cakrawala kutha Windy sing apik banget, luwih becik sampeyan pesen. tur helikopter Chicago.

Langkawi

Pemandangan Orlando saka helikopter
Gambar: Maxflightheli.com

Ana akeh cara kanggo njelajah, nanging tur helikopter ing Orlando minangka cara sing paling apik kanggo ndeleng Taman Tema Kota. Turis padha dibagi ing apa sing luwih apik - wayah awan utawa wengi tur helikopter OrlandoTaman Tema.

Nashville

Pemandangan udara Nashville kanthi helikopter
Kruck20 / Gambar Getty

Nashville, Tennessee, wis salah siji saka skylines paling nggantheng ing negara. Warga lokal lan pengunjung padha seneng buku tur helikopter liwat Nashville kanggo munggah ing langit lan njaluk perspektif mripat manuk saka Music City.

Sedona

Tur Helikopter ing Sedona
Gambar: Guidanceair.com

Ana akeh cara kanggo njelajah kaendahan ara-ara samun sing luar biasa ing Sedona, Arizona. Turis bisa mlaku-mlaku, nyopir mobil, utawa buku tur bis, nanging a tur helikopter saka Sedona iku cara paling apik kanggo ndeleng lanskap rock abang. 

Baltimore

Tur Helikopter liwat Baltimore
Maarten van den Heuvel / Pexels

Baltimore nawakake vistas Fantastic kanggo wong-wong sing gelem tali ing sabuk pengaman lan munggah ing demo helikopter. Yen sampeyan pengin nemu sawetara sing paling apik views manuk ing kutha, katon ora luwih saka a tur helikopter liwat Baltimore.

Benteng Lauderdale

Pemandangan udara Benteng Lauderdale
Gambar ThePalmer / Getty

Ing tur helikopter Fort Lauderdale, Pengunjung bisa ndeleng landmark utama, pesisir, satwa ing banyu, lan skyline Fort Lauderdale, Miami, lan Key Biscayne saka perspektif beda. Kabeh iki kajaba adrenalin.

Lake Tahoe

Helikopter wisata liwat Tahoe Lake
Gambar: Abraham Osorio

Lake Tahoe biru kobalt lan dianggep minangka salah sawijining papan sing paling apik ing donya. Objek wisata alam iki entuk sekitar rong puluh yuta turis saben taun, sawetara sing mutusake njupuk mati ing helikopter kanggo ndeleng Lake Tahoe ing kabeh kaendahane. 

Kauai, Hawaii

Tur helikopter Pulau Kauai
Gambar: Bluehawaiian.com

Luwih saka 70% saka Pulo Kauai ora bisa diakses kanthi dalan, lan minangka luck, bagean kasebut minangka papan sing paling nggumunake. Ora gumun a tur helikopter Kauai iku cara paling apik kanggo ndeleng pulo Hawaii, uga dikenal minangka 'Taman Isle.' 

Portland

Tur Helikopter ing Portland, Oregon
Gambar: Hillsboroaviation.com

Portland minangka kutha paling gedhe ing Oregon lan dumunung ing kali Columbia lan Willamette, ing bayangan Gunung Hood sing ditutupi salju. Akibaté, wisata aerial cukup populer ing Portland. Gumantung ing apa sing arep kanggo ndeleng, Book a helikopter utawa tur pesawat ing Portland

Vancouver

Seaplane Vancouver Tours
Gambar: Vancouverislandair.com

Penerbangan Seaplane minangka cara paling apik kanggo njelajah gunung-gunung sing apik banget lan garis pantai sing wiyar ing sekitar kutha Kanada sing apik banget. Akeh budget-loropaken Seaplane Tours liwat Vancouver kasedhiya kanggo wong-wong sing pengin mabur liwat kutha.

Uluru

Tur Helikopter Uluru
Gambar: Australias.panduan

Ayers Rock (lokal disebut Uluru) minangka monolit sing apik ing jantung Australia. Nalika sampeyan Book tur helikopter saka Ayers Rock, sampeyan ndeleng atraksi wisata iki, wonder geologi, landmark budaya, lan panggonan suci saka comfort saka kursi. 

Cape Town

Tur Helikopter ing Portland, Oregon
Gambar: Hillsboroaviation.com

Turis sing wis ing a numpak helikopter ing Cape Town pracaya sing terrain kutha iku sampurna kanggo kulo helikopter. Ing 20 menit, siji bisa njupuk lan nemu sawetara gunung paling spektakuler ing donya, pesisir, pesisir, lan skyline kutha.

Tur ing Selandia Anyar

Tur Helikopter menyang Milford Sound
Gambar: Flynz.co.nz

Ing Selandia Anyar, turis seneng njelajah Gletser Franz Josef, Gletser Fox, Gunung Cook, Milford Sound, lsp, kanthi helikopter. Paling saka tur helikopter ing Selandia Anyar njupuk mati saka Queenstown, Ibukutha Petualangan Donya.

Wisata ing Jepang

Tur Helikopter Gunung Fuji
Gambar: Remotelands.com

Nalika nerangake tur helikopter ing Jepang, Tokyo, Yokohama, lan Osaka mimpin dalan amarga pemandangan cakrawala sing nggumunake lan keajaiban alam sing cedhak. Akeh wong sing seneng numpak pesawat kanggo ndeleng Gunung Fiji saka udhara. 

Udaipur

Tur helikopter ing Udaipur
Gambar: Iannomadav / Getty

Udaipur uga dikenal minangka Kutha Tlaga lan minangka salah sawijining kutha paling ayu lan romantis ing India. A tur helikopter saka Udaipur minangka cara sing paling apik kanggo njelajah tlaga, kuil, benteng, lan kraton sing nggumunake ing kutha iki lan nggawe kunjungan sampeyan ora bisa dilalekake.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!